Middag voor AZC kinderen

Op maandag 25 juli beleefde een groep van bijna 30 kinderen tussen de 8 en 13 jaar plus een aantal ouders een middag vol techniek en creativiteit bij de Ontdekfabriek op Strijp S in Eindhoven.

Deze middag voor kinderen van het AZC Eindhoven was georganiseerd door Rotary Eindhoven/Veldhoven in samenwerking met de ontdekfabriek.

Er waren vele activiteiten, van het maken van een boot van piepschuim, het optreden in je eigen speelfilm, tot het maken van iets heel nieuws van oude electronica.

Op het buitenterrein konden kinderen een kar maken die ze met een kraan zelf op de rails konden zetten en er mee rondrijden.

Iedereen beleefde veel plezier aan deze middag en wij danken de vrijwilligers en de Ontdekfabriek voor hun inzet om dit mogelijk te maken.