KLU CONCERT 27 oktober 2018 T.B.V. BELEVINGSTUIN

Concert Koninklijke Luchtmacht

ROTARY Eindhoven – Veldhoven organiseert op 27 oktober 2018 wederom een concert in De Schalm door het Koninklijke Luchtmacht Orkest, ook dit jaar ten bate van de belevingstuin voor mensen met dementie: een initiatief van de gemeente Veldhoven, Rotaryclub Eindhoven-Veldhoven, de SWOVE en de bijenhouders vereniging Sint Ambrosius. De tuin wordt gesitueerd aan de Berkt 37 in Veldhoven bij de reeds bestaande bijentuin, zal een openbaar karakter hebben en worden beheerd door de vereniging Ambrosius..

Het – al jaren - door de Rotaryclub verzorgde benefiet concert vindt ook dit jaar weer plaats in theater de Schalm en belooft wederom een spektakelstuk te worden. De titel van de show is MISSIONS, een wervelende show van muziek en beelden van uitgevoerde missies door de Nederlandse Luchtmacht van de Vliegbasis Eindhoven.

HET GOEDE DOEL.

De opbrengst van dit benefietconcert komt wederom toe aan de belevingstuin voor demente ouderen in Veldhoven (klik hier voor meer informatie). Een dergelijke tuin biedt een bijdrage aan het welzijn van mensen met dementie. We kennen allemaal wel mensen met dementie in onze omgeving. Het is een ziekte die sterk aan het toenemen is. Gemiddeld komt een persoon met dementie maar zes minuten per maand buiten! De beschikbaarheid van een veilige omgeving kan een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van dementerenden: Bewegen, ruiken, voelen, proeven, sociale contacten, herinneringen getriggerd door herkenbare bloemen, planten en inrichting zullen een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Het doel van de tuin is om lichamelijke klachten en symptomen te verlichten, stress te verminderen en een toename van het algehele gevoel van welzijn te bevorderen. De tuin zal aan een aantal specifieke vereisten moeten voldoen om toegevoegde waarde voor de doelgroep te hebben.

Inmiddels heeft Marcel van Dijk van Oogenlust, samen met Carolien van der Heijden van SWOVE, een schitterend ontwerp gemaakt voor deze tuin, wat de basis is voor de aanleg, onderhoud en beheer van de tuin.. Marcel heeft zich tot doel gesteld de tuin met duurzame elementen op te bouwen.

Voor meer informatie over deze tuin en de huidige status zie “Belevingstuin Veldhoven” op deze site.

KAARTVERKOOP / SPONSORING

“De kaartverkoop bij De Schalm is gestart en kan via www.deschalm.nl worden aangevraagd of via telefoonnummer 040-2533578. Kaartjes zijn beschikbaar voor € 27,50 (inclusief pauze drankje).

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om dit benefietorkest (en daarmee het Goede Doel) door sponsoring verder te ondersteunen. Dat kan in vele vormen en kan met naamsvermelding.

Zo kunt u een vriendenkaart kopen voor € 50,= per persoon (inclusief theaterstoel op een mooie plek) , waarvoor u bij binnenkomst een welkomstdrankje krijgt aangeboden met een hapje op de foyer op de 1e verdieping, tijdens de pauze een pauzedrankje en na afloop aan de bar van restaurant de Burgemister tijdens de nazit van hapjes en drankjes kunt genieten. .

Ook kunt u meedoen aan het diner, wat tussen 17.30 en19.45 plaatsvindt bij de Burgemister.

Voor all-in arrangementen voor bedrijven zie onze sponsorbrief op deze site. Voor alle sponsoren en arrangementen geld dat u op een van de mooiste plekken van De Schalm een plaats krijgt.

Indien u geïnteresseerd bent in een van deze sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Joop Kaufman (06-5337 5299) of Petra Cardinaal (06-2558 4157) of stuur een email naar: kluconcert@gmail.com.”