G-ATLETIEK MEETING IN TESSENDERLO april 2018

Op zondag 22 april vond voor de 26-e keer de G-atletiekmeeting plaats in het sportpart in Tessenderlo, België.

Deze atletiekwedstrijd voor mensen met een verstandelijke beperking  wordt georganiseerd door onze zusterclub  Rotary Tessenderlo, de Looise Atletiek Vereniging en Avalympics vzw.

Vanuit Nederland deden er diverse teams mee, waaronder bewoners van Severinus in Veldhoven. Zij werden ondermeer door diverse leden van Rotary Veldhoven begeleid, die ook voor het vervoer hadden gezorgd.

Rotaryprijs 2017 voor St Eindhoven in Beeld

Op dinsdag 16 mei 2017 heeft Rotaryclub Veldhoven de Rotaryprijs uitgereikt aan Stichting Eindhoven in Beeld.

De prijs bestaat uit een bronzen beeld, vervaardigd door ons Rotarylid Wim Tielemans en een geldbedrag (€ 2.000.-).

De stichting zet zich met vele vrijwilligers in om de historie van Eindhoven in beeld te brengen.

Zij wil een beeld geven van Eindhoven vanaf haar ontstaan.

Een beeld van de stad, een beeld van wat daar te zien was en te zien is en een beeld van de Eindhovense samenleving toen en nu.

Het materiaal daarvoor komt uit allerlei bronnen.