G-ATLETIEK MEETING IN TESSENDERLO april 2018

Op zondag 22 april vond voor de 26-e keer de G-atletiekmeeting plaats in het sportpart in Tessenderlo, België.

Deze atletiekwedstrijd voor mensen met een verstandelijke beperking  wordt georganiseerd door onze zusterclub  Rotary Tessenderlo, de Looise Atletiek Vereniging en Avalympics vzw.

Vanuit Nederland deden er diverse teams mee, waaronder bewoners van Severinus in Veldhoven. Zij werden ondermeer door diverse leden van Rotary Eindhoven-Veldhoven begeleid, die ook voor het vervoer hadden gezorgd.

Rotaryprijs 2017 voor St Eindhoven in Beeld

Op dinsdag 16 mei 2017 heeft Rotaryclub Eindhoven-Veldhoven de Rotaryprijs uitgereikt aan Stichting Eindhoven in Beeld.

De prijs bestaat uit een bronzen beeld, vervaardigd door ons Rotarylid Wim Tielemans en een geldbedrag (€ 2.000.-).

De stichting zet zich met vele vrijwilligers in om de historie van Eindhoven in beeld te brengen.

Zij wil een beeld geven van Eindhoven vanaf haar ontstaan.

Een beeld van de stad, een beeld van wat daar te zien was en te zien is en een beeld van de Eindhovense samenleving toen en nu.

Het materiaal daarvoor komt uit allerlei bronnen.

G-ATLETIEK MEETING IN TESSENDERLO

Op zondag 23 april vond voor de 25-e keer de G-atletiekmeeting plaats in het sportpart in Tessenderlo, België.

Vanuit Nederland deden er diverse teams mee, waaronder bewoners van Severinus in Veldhoven. Zij werden professioneel begeleid door Brit en Mieke van Severinus en door diverse leden van Rotary Eindhoven-Veldhoven, die ook voor het vervoer hadden gezorgd.

KLU CONCERT 4 NOV 2016 T.B.V. ALLEENSTAANDE OUDEREN

Concert Koninklijke Luchtmacht

ROTARY organiseert op 4 november 2016 wederom een concert in De Schalm door de Koninklijke Luchtmacht Kapel, dit keer ten bate van alleenstaande ouderen

Rotaryclub Eindhoven – Veldhoven verzorgt reeds enige jaren een benefiet concert, gegeven door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht (KLU), waar een Goed Doel aan gekoppeld is.

In de voorgaande jaren waren deze Goede Doelen o.a. de Voedselbank Veldhoven, de CliniClowns afdeling Veldhoven en Stichting Leergeld Veldhoven.

Ook dit jaar wordt weer een concert georganiseerd met het KLu orkest

Dit jaar willen we zoveel mogelijk alleenstaande ouderen van 65 jaar en ouder uit Veldhoven een onvergetelijk dagje uit bezorgen, daarbij ondersteund door vrijwilligers.

We zijn inmiddels een inzamelingsactie gestart, want hoe hoger het bedrag, des te meer mensen kunnen mee.

De ING bank heeft het project Help Nederland Vooruit gestart waarbij in 84 regio’s op 5 Goede Doelen kan worden gestemd. De organisatie met de meeste stemmen ontvangt € 5.000. Graag willen we u uitnodigen een stem uit te brengen op ons project in Veldhoven om daarmee een zo groot mogelijk aantal alleenstaande ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. U kunt op ons stemmen door op de link: www.ing.nl/stemNederlandvooruit te klikken, de postcode 5508 in te vullen en op ons project “Rotaryclub Eindhoven-Veldhoven te Veldhoven” te klikken. Per emailadres kunt u eenmaal stemmen. Ook namens de vele alleenstaande ouderen in Veldhoven danken wij u hartelijk voor uw stem.