Hartelijk welkom op de vernieuwde website van Rotary Eindhoven-Veldhoven

PERSBERICHT

KLU in de Schalm

Het jaarlijkse KLu concert zal op 4 november plaatsvinden in De Schalm in Veldhoven.

Rotaryclub Eindhoven-Veldhoven zal dit concert weer organiseren samen met De Schalm.
Dit concert, aangeboden door de Luchtmacht, trekt altijd veel muziekliefhebbers en het concert met als thema SPACE zal ook dit jaar weer voor een verrassende en veelzijdige avond garant staan.
Ieder jaar is er een goed doel waar een groot deel van de opbrengst naar toe gaat.
De Rotaryclub werft sponsors en neemt samen met de Schalm de kaartverkoop voor haar rekening.
Vorig jaar werd er een bestel auto aan de Voedselbank geschonken en dit jaar staat er als doel een wens auto voor de Stichting Nieuwe Levenskracht op het verlanglijstje.
De bedoeling is met deze auto mensen die minder goed ter been zijn bij te staan met vervoer naar familie, ziekenhuis en dergelijke.
De stichting zal met de wens auto dit transport organiseren en dan uitvoeren.
Veldhovenaren die hiervan gebruik willen maken kunnen zich t.z.t. aanmelden bij de vrijwilligers van de Stichting Nieuwe Levenskracht van hun wijk.
Tevens kunnen ze hier opvragen wat de voorwaarden zullen zijn!

ZWERFBOEKENACTIE:

Rotary deelt gratis ruim 1000 ‘zwerfboeken’ uit

U mag het meenemen en lezen. Als u het uit heeft, geef het dan door aan vrienden, familie of buren, of laat het achter op een terras, in de trein of in een wachtkamer. U mag het ook aan zomaar iemand op straat geven. Misschien volgt daar nog een leuk gesprek uit. Maar zet het alstublieft NIET in uw boekenkast!

Rotary club Eindhoven-Veldhoven deelt op willekeurige plekken in Eindhoven en Veldhoven ruim 1000 gratis boeken uit. Wij houden deze actie om geld op te halen voor goede doelen in de regio Eindhoven-Veldhoven, dus dicht bij huis. Wij vragen u vriendelijk om een klein bedrag over te willen maken naar het Sociaal Fonds van Rotaryclub Eindhoven-Veldhoven, NL 55 RABO 0153 1878 67.

De goede doelen
Met uw donatie steunt u lokale doelen als de Voedsel- en Kledingbank, Inloophuis De Eik, maar ook het internationale hoofddoel van Rotary International om polio definitief de wereld uit te helpen.

Op deze site leest u meer over alle projecten die wij steunen.

Wilt u zelf boeken doneren voor deze zwerfactie? Laat dan via het contactformulier een bericht achter op deze site. Heeft u anderszins interesse in Rotary? Ook die info vindt u op onze website.

Nieuwe leden, altijd welkom!

Spreekt ons werk u aan? Wilt u uw scope verbreden en uzelf inzetten voor mens en maatschappij? Overweeg dan een lidmaatschap. Op deze site staat meer informatie en daar kunt u zich aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U kunt ook mailen met een van onze bestuursleden via de contactpagina

Wij wensen u veel leesplezier en hopen op uw steun!

VAN DE VOORZITTER:

Jaarthema voor 2016-2017

ROTARY Eindhoven-Veldhoven heeft voor dit jaar als thema gekozen voor :....... .

OVER ROTARY

Play videoOVER ROTARY

voor iedereen die zich bij Rotary betrokken voelt.

ROTARY wordt vaak genoemd in de top vijf van ’s werelds beste non-profit organisaties. .

JOBROTARY

Play videoJobROTARY

Samen werken aan een nieuwe toekomst.

Ook voor oudere en ervaren werknemers zijn er banen te vinden, samen met een mentor van JobRotary. .

Bekijk film