Hartelijk welkom op de vernieuwde website van Rotary Eindhoven-Veldhoven

ZWERFBOEKENACTIE:

Rotary deelt gratis ruim 1000 ‘zwerfboeken’ uit

U mag het meenemen en lezen. Als u het uit heeft, geef het dan door aan vrienden, familie of buren, of laat het achter op een terras, in de trein of in een wachtkamer. U mag het ook aan zomaar iemand op straat geven. Misschien volgt daar nog een leuk gesprek uit. Maar zet het alstublieft NIET in uw boekenkast!

Rotary club Eindhoven-Veldhoven deelt op willekeurige plekken in Eindhoven en Veldhoven ruim 1000 gratis boeken uit. Wij houden deze actie om geld op te halen voor goede doelen in de regio Eindhoven-Veldhoven, dus dicht bij huis. Wij vragen u vriendelijk om een klein bedrag over te willen maken naar het Sociaal Fonds van Rotaryclub Eindhoven-Veldhoven, NL 55 RABO 0153 1878 67.

De goede doelen
Met uw donatie steunt u lokale doelen als de Voedsel- en Kledingbank, Inloophuis De Eik, maar ook het internationale hoofddoel van Rotary International om polio definitief de wereld uit te helpen.

Op deze site leest u meer over alle projecten die wij steunen.

Wilt u zelf boeken doneren voor deze zwerfactie? Laat dan via het contactformulier een bericht achter op deze site. Heeft u anderszins interesse in Rotary? Ook die info vindt u op onze website.

Nieuwe leden, altijd welkom!

Spreekt ons werk u aan? Wilt u uw scope verbreden en uzelf inzetten voor mens en maatschappij? Overweeg dan een lidmaatschap. Op deze site staat meer informatie en daar kunt u zich aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U kunt ook mailen met een van onze bestuursleden via de contactpagina

Wij wensen u veel leesplezier en hopen op uw steun!

VAN DE VOORZITTER:

Jaarthema voor 2016-2017

ROTARY Eindhoven-Veldhoven heeft voor dit jaar als thema gekozen voor :....... .

OVER ROTARY

Play videoOVER ROTARY

voor iedereen die zich bij Rotary betrokken voelt.

ROTARY wordt vaak genoemd in de top vijf van ’s werelds beste non-profit organisaties. .

JOBROTARY

Play videoJobROTARY

Samen werken aan een nieuwe toekomst.

Ook voor oudere en ervaren werknemers zijn er banen te vinden, samen met een mentor van JobRotary. .

Bekijk film